Perşembe, Kasım 24

Büyülü dünya

Şimdilerde eskisi kadar yapamasamda, bugüne kadar bir çok film seyrettim.

Bende yer etmiş filmler sayılıdır. Bunlardan biridir Aşkın Gücü. Başrolünde Robin Williams oynar. Gerçek aşkın öldükten sonra da devam ettiğine dikkat çeken bir filmdir ve öte dünyada sadece düşünce gücüyle yapamayacağız hiç bir şey olmadığının...

Keşke bu dünyada da düşünce gücümüzü kullanabilseydik. Kendimizi kötü hissettiğimiz anlarda etrafımızı güzelleştirip, o olumsuzlukları yok edebilseydik.

Mesela ben, tek bir el hareketimle önümde bir papatya tarlası oluşturabilseydim. Aralarına gelincikler serpiştirebilseydim. Salkım söğütler kondursaydım 3-5 tane. Saçlarımı belime kadar uzatıp, turuncuya çevirip, yanaklarıma çiller kondurabilseydim. Üzerimde de tülden beyaz bir elbise olsaydı rüzgarda uçuşan ve saçlarımda uçuşsaydı elbisemle birlikte. Huzurla, ağır ağır yürüseydim salkım söğütün gölgesine. Oturup orada, açık mavi gökyüzünün güzelliğini seyretseydim, hiç bir şey düşünmeden. Sadece anın güzelliğini çekseydim içime...




Güzel olmaz mıydı?

4 yorum:

  1. ne güzel yazmışsın:)

    YanıtlaSil
  2. O filmi izleyince ne de çok etkilenmiştim özellikle de cennetin güzelliğinden,aşkın nasıl öyle insanları etkileyebileceğinden.

    düşünce gücünü kullanabilmeyi ben de isterdim
    en çok da o zoruma gidiyor beyin var sınırsız potansiyel var kullanamıyoruz:))

    YanıtlaSil
  3. bu büyülü satırları kendime uyralamak isterim. bir vadide upuzun uzanan lavanta tarlasındayım, belime kadar gür siyah saçlarım, beyaz uzun elbisem altımda converslerim ilerlerken karşıda onu görüyorum. bunca yıl düşlediğim karşılaşmak için dua ettiğim adamı. sonraki adımlarımdan bahsetmeme gerej yok dimi:) gerisi cenent:)

    YanıtlaSil
  4. Gezgincim, senin kadar olamasam da... teşekkür ederim... :)

    Yıldız, arada tekrar seyretmeli...

    tarih84, düşlerin gerçek olur inşallah :)))

    YanıtlaSil