Cuma, Ağustos 5

Dövmeli Deli

Çizmeli kedi öldü! Yaşasın Dövmeli Deli!!

Öyle Kendini Dinleyen bloğu falan hepsi bahane. Artık içimdeki gerçek beni ortaya çıkarmanın vakti geldi. Ben dövmeli deliyim. Çizmeli Kedi’yi ben öldürdüm. 19.Yüzyıldan beri gıcık oluyordum zaten. Benim tonlarca para verip geceler boyu hayalini kurduğum, yastığımın altında sakladığım GucciMucci marka çizmelerimden daha güzel çizmeleri olduğu için hasetimle fesatım birbirine girdi, diazem almadan uyuyamaz oldum. Rüyalarıma  çizmeleri giriyordu. Pis kedi!

Öyle bön bön bakmayın. Ne yapayım, kıskandım. Üstelik kendine yaptığı pelerini de kampanyadan almış, %80 indirimli ürün. Biz burada avuç içi kadar giysiye kamyon yüküyle para bayılalım, bir alıp sekiz ay taksitle ödeyelim, elin ortaçağ kedisi MangoZango’dan üç kuruşa misler gibi giyinsin kuşansın.. Yok öyle!

Geçen sabah uyandığımda gene aklıma çizmeleri düştü. Gözlerim kan çanağına dönmüş gibiydi. Çizmeliyi kıskanıyordum. Rüyalarımda bana dil çıkarıp ‘’kabaramazsın kel Sibel benim çizmelerim güzel seninki çirkin’’ diyordu.  İntikamımı aldım mutluyum. Çocuklar gibi şenim. Ohhhh çatla da patla çizmeli, sen artık bir çöpsün.

Dün sabah kahvaltımı ettim, (sahanda yumurta az pişmiş, zeytin, çay ve sunta krakeri) sonra da soğuk meze niyetine yiyeceğim intikam planımı hazırladım. Tibet’in zaman makinasına girip 1897’ye gidecek ve o çizmelerini kafasına geçirip geri dönecektim. Ama onun çizmeleri ünlüydü. Hem de daha güzeldi.


Offf yaaa offf! Benim de bir simgem olmalıydı. Ben de gidip dövme yaptırdım. Kediler anka kuşlarından korkarmış öyle duydum, ben de gidip sağ omuzuma anka kuşu dövmesi yaptırdım. Kabaramazsın çizmeli, dövmem güzel sen çirkin... kahvaltı masasını toplamadan bırakıp zaman makinasının içine girdim. Girmeden önce fön de çektim. Elin ortaçağlıları beni bakımsız görmesinler. Kızıl saçıma da pek yakıştı. Çizmeli’nin saçı yok ya ooohh çatlasın!

1897 ye gelince müsati bir yerde indim. Karşıma çıkan ilk insana nerde o yellozzz diye sordum gösterdiler evini. Evden çıkınca yakaladım, bi güzel çizmelerini çıkarıp kestim. Sonra da çamura attım. O artık çizmesiz alelade bir kediydi. Ben ise çizmeleri daha güzel dövmeli deli. Kalabalık toplandığında batan güneşi arkama alarak bir kayanın tepesine çıkıp çizmelerimi halka gösterdim. Halk çok beğendi. Dövmemi de. Beni çılgınca alkışladılar. Sağolun varolun anacım..

Zaman makinasına girip eve döndüm, duş aldım çizmelerimi giyip ofise gittim. Ofis arkadaşım Şaziment çizmelerimi çekemiyor biliyorum. O şaşı gözleriyle üç kere çizmelerime bakarken yakaladım. Eh bu çizmelere bişey olsun ben o masandaki laptobu sarı kafanda paralamazmıyım zilli...

Çizmelerim benimmmm..Güzel çizmelerim... Muhteşem dövmelerim....
Sizi seviyorum muck muck muck !

Not : Bu yazıyı benim adıma yazıp beni cümle bloggerlara rezil eden çizmesiz manyak Syrakusa, elbet bulurum adresini kıstırırım tenhada, bu fotodaki çizmeli gibi bakar kalırsın! bittin oolum sen!

18 yorum:

  1. acilen Kolombiya hava yolları bileti aranıyor elinde olanların irtibat kurmaları recaa olunur! Ciyak!

    YanıtlaSil
  2. hiç şansın yok, kardeşimle konuştum bile!

    YanıtlaSil
  3. Kara bahtım kör talihim ! :)

    YanıtlaSil
  4. Syrakusa çok teşekkür ederim arkadaşım.
    Sanırım sibel'E en güzel cevabı sen vermiş oldun. bir daha kimseden öyle yazı falan istemez aklı başına gelmiştir sanırım
    bu arada çizmeli kedinin ellerinden öper kulaklarından çekerim
    sibel'cim çizmelerin ve döğmelerin hayırlı olsun ofisindeki arkadaşınada selamlar
    :)))))

    YanıtlaSil
  5. Zoldom, deli deli çekermiş diyorum da başka bişii demiyorum! ikiniz de anladınız onu ;)

    YanıtlaSil
  6. BU ARADA SANIRIMLAR BİRAZ FAZLA OLMUŞ SANIRIM
    :))))

    YanıtlaSil
  7. Aşkolsun sibel bende onu anlıycak kapasite olsa şimdi nasada falan çalışıyor olurdum.
    :)))

    YanıtlaSil
  8. :)) çok alemisiniz.
    siz aynı ofis ortamındasınız dimi... yok yok kıskanmıyorum, öylesine sordum :) ben burada sıkıntıdan patlıyım ;)

    YanıtlaSil
  9. sendeki kapasiteyi biliyorum ben Zoldo, boşuna anlamıyomuş havalarına girme!

    Bahar, kim? Zoldo ben ve Syrakusa mı? valla hiç alakamız yok :))))

    YanıtlaSil
  10. aman olmasında zaten alakamız akıllı insanlarla yapamam ben çok ciddi olurlar

    YanıtlaSil
  11. hadi ya :))
    pot kırdım o zaman :)

    YanıtlaSil
  12. Niye pot kırmış olasın ki canım? ama merak ettim nasıl böyle bir izlenim edindiğini...

    kısaca durum şudur Baharım, ben bir taş attım...

    :)))))

    YanıtlaSil
  13. oda geldi benim kafama.........
    :))))))

    YanıtlaSil
  14. valla bende bilmiyorum Sibelim :)) açlık, sıcak, iş.. demek bende kafayı yemeye sebep galiba :))

    YanıtlaSil
  15. Zoldom bi sen üstüne alınma canım, bana deli diyenler utansın :))))

    YanıtlaSil
  16. :)))) herkese mutlu tatiller lerrrr:)

    YanıtlaSil
  17. oysa nekadar masum bakıyor çizmeli kedi ayy pardon o artıkın çizmesiz kediydi dimi...yazık nasıl kıydılar sana çekemediler senin çizmeni aldılar, yetinmediler dövmeler yaptılar...komiksiniz haa

    YanıtlaSil